ÅRETS GANG I KLUBBEN
Som medlem i Bramsnæs Sejlklub får du adgang til et godt fællesskab omkring vores relativt lille klub. Sæsonen begynder cirka. midt i april, hvor årets første arbejdsweekend bliver afholdt. Det plejer at blive en skøn weekend med stort fremmøde, som ud over det fysiske arbejde også er en god lejlighed til at få snakket sammen efter en lang vinter. Der bliver budt på frokost med hvad dertil hører. Om søndagen afsluttes med Standerhejsning, der betegner den officielle åbning af sæsonen. Bro, kapsejladsbane og private ankre bliver således lagt ud inden 1. maj.

Juniortræning om torsdagen og kapsejlads om onsdagen starter, selvom vandet er ret koldt endnu.
Kajaktræningen går også i gang i løbet af maj, og kølbådene kommer forhåbentlig på plads ude ved deres svajbøjer.

Kom bare ned onsdag, hvor der er åbent i kantine efter træning og sejlads og hvor grillen tit er kørt frem på terrassen. Mangler du en gasteplads, er det her den kan findes!

Der er standerhejsning sidst i april og standernedtagning sidst i oktober.

Mange deltager i de kapsejladser, som vore naboklubber arrangerer i løbet af sæsonen. Orø Bådelaug har vi et tæt samarbejde med. Klubberne i Isefjorden og Roskilde Fjord er organiseret under Dansk Sejlunion i ”Isefjordskredsen”. Her kæmpes hvert år om Kredsmesterskabet.

Når efteråret sætter ind for alvor er det også tid at slutte sæsonen på vandet.
Der afholdes ”eksamen” i kajak – hvor årets elever frigives.
I slutningen af oktober afmonteres broen på den sidste arbejdsweekend, joller afrigges, ankre hentes ind og standeren stryges.
I vintermånederne er der som regel forskellige arrangementer og foredrag, før det igen går løs på vandet.
Nyhedsbrevene holder dig opdateret, og brug kalenderen her på hjemmesiden.

En lille aktiv klub
Selvom vi er en lille klub forsøger vi alligevel at skabe meget aktivitet. Og med medlemmernes opbakning og frivillige indsats er det muligt at holde klubben godt i gang og vedligeholde materiel og arealer. Derfor har klubben brug for hvert enkelt medlems hjælp, så vi alle kan få mange uforglemmelige timer på og ved vandet.

Som der står i en gammel klub-folder ”Livet er at sejle”!
Bramsnæs Sejlklub | Nagels Rende 30 | 4070 Kirke Hyllinge | Tlf.: 46 40 59 67 | CVR nr. 30 44 44 18